Velg en side

Mikrobiologi

Vi leverer et bredt spekter av mikrobiologiske analyser for mat, vann og avløp tilpasset kundens produkter og behov.

Fett- og fargeinnhold i laksefisk

SINTEF Norlab avd. Frøya-Hitra har lang erfaring og tilbyr akkreditert analyse av fett og totalpigment i laks. Vi hjelper dere å holde kontroll på utvikling av fargenivå i laksen under vekstperioden i sjø.

Fett og fargeinnhold analyseres akkreditert for laksefisk

Les mer om akkrediteringsomfanget her.

Farge leses av spektrofotometrisk ved 475 nm. Fargenivå vurderes også gjennom visuell måling ved hjelp av Salmofan. Hos oss kan du få utført analyser av NQC-snitt på individuelt nivå eller på samleprøver (5-10 fisk).

Metode for fettinnhold kan også benyttes på andre typer fisk, som makrell og sild. Ikke akkreditert metode.

Ta kontakt for nærmere avtale

SINTEF Norlab, avd Frøya-Hitra, 72 46 36 60, froya-hitra@sintefmolab.no